Geld verdienen op het internet, is het mogelijk?

Geld verdienen op het internet, is het mogelijk?

Enkele jaren geleden kwamen er vaak advertenties langs die de mooiste beloftes maakte over het makkelijk geld verdienen via het internet. Duizenden euro’s per maand zou je kunnen verdienen zonder iets te hoeven doen.

Het ging hier dan meestal om een cursus die je kon kopen voor een bepaald bedrag en daarin werd je uitgelegd hoe je geld kon gaan verdienen via het internet. Vaak werd je dan bijvoorbeeld uitgelegd hoe je middels online marketing geld kon gaan verdienen. Bijvoorbeeld door een website te bouwen en deze online vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Alhoewel dit zeker een interessante manier is om geld te verdienen gingen maar weinig mensen er daadwerkelijk mee aan de slag.

affiliate marketing online geld verdienenEr was ze in de advertenties beloofd dat ze niets zouden hoeven te doen en nu moesten ze opeens toch aan de slag. Veel mensen zijn in de loop van de jaren dan ook behoorlijk sceptisch geworden over het geld verdienen via het internet.

Maar het is nog steeds heel goed mogelijk om een leuke boterham te verdienen op het internet. In dit artikel geven we enkele voorbeelden, meer informatie is op Geld Ninja te vinden. Een interessante website met uitleg over verschillende manieren on online geld te kunnen verdienen.

Online geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen via het internet is tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden en affiliate marketing speelt daar een belangrijke rol bij. Het is natuurlijk wel logisch dat je geld kunt verdienen door producten te verkopen. Het maakt daarbij natuurlijk niet uit of je een fysieke winkel hebt of een online winkel. Maar bij het verkopen van fysieke producten komt een hoop kijken.

Je moet voorraad inkopen en zorgen voor goede logistiek (zodat de producten bij mensen thuisbezorgd worden). Maar er is ook een manier om geld te verdienen aan de verkoop van fysieke producten via het internet zonder al deze rompslomp en dat gaat middels affiliate marketing.

Dat werkt als volgt: Webwinkeliers zijn bereid om een percentage af te staan aan een externe partij die ervoor heeft gezorgd dat de consument het product bij hen aanschaft. Jij kunt als beginner een website maken die over een specifiek product gaat. Je geeft op deze website bijvoorbeeld uitleg over het product en maakt misschien wel demonstratievideo’s of iets dergelijks. Als mensen via jouw link het product aanschaffen bij de online winkel, dan krijg jij een percentage van de omzet. Meer hierover op: https://www.plusspenger.no/

Ook wel een commissie genoemd. Deze commissie kan behoorlijk oplopen en als er veel mensen zijn die via jouw link de producten aanschaffen, kun je een leuk inkomen genereren zonder je bezig te hoeven houden met inkoop en logistiek. Affiliate marketing is dan ook de meest eenvoudige manier van online geld verdienen.

Author: wandelen